Visningsdag och julmarknad i Barkarbystaden

Välkommen på visningsdag och gnistrande julmarknad i Barkarbystaden - lördagen den 15 december kl 10-16.

I visningstältet på Stora torget finns modellen över Barkarbystaden och här kan du se hur stadsdelen växer fram med bostäder, tunnelbana, självkörande bussar och service.

Prata med representanter från Järfälla kommun, nya tunnelbanan, säg hej till byggbolagen och gå på deras lägenhetsvisningar.

Ikano Bostad finns på plats på Stora Torget hela dagen och önskar en god jul. Var med och tävla - vinn presentkort på IKEA. Visningslägenheten är öppen mellan kl 12 och 14 på Drakengatan 10, där Ikano bjuder på glögg och julgodis.

Brabo visar sitt nya projekt i Barkarbystaden där man bygger både hyresrätter och bostadsrätter. Huset kommer att innehålla konceptet BRABO Aktiv med bland annat gym, lounge, spa och allfunktionsrum. Kom förbi och säg hej!

Wallenstam finns på plats på Stora torget och svarar på frågor om sina bostäder & lokaler. Deras hyresgäst Patisserie Sthlm finns på plats för att dekorera pepparkakor tillsammans med dig som besöker julmarknaden.

Peab inviger sin nya visningslägenhet på Gripengatan 26, våning 2. Välkommen till Brf Gripen mellan kl 11 och 14. Här bygger Peab nya hem om 2-4 RoK - inflyttningen börjar redan i januari 2019. Peab bjuder på fika och julpyssel för barnen! Kontakt: Cathrin Folkesson, 08-441 57 07.

Nya tunnelbanan finns på Stora torget mellan kl 10 och 13 för att berätta om de två nya tunnelbanestationerna i Barkarby och byggstarten som närmar sig med stormsteg. Redan nu pågår förberedande arbeten för vatten, el och arbetstunnlar. Kom förbi och säg hej!

Järfälla kommun finns på plats hela dagen för att berätta och svara på frågor om planerna för Barkarbystaden - vad som är på gång nu och de kommande 10 åren.