Njut av glögg, pepparkaka och utmana vännerna i spikduell

Lördagen den 14 december kl 11-15 dukar vi upp en gnistrande julmarknad och visningsdag på Stora torget i Barkarbystaden.

Varmt välkommen på julmarknad med skön julstämning för hela familjen. Träffa tomten, gör ditt eget julpyssel i vår tomteverkstad, rid på ponny, utmana vännerna på spikduell och njut av trubadur samtidigt som vi bjuder på juldoftande glögg och pepparkaka.

På marknaden kan du handla senap, sylt, rökta korvar, te, honung, julgodis, glögg på äppelmust, hantverk, presenter och julsaker av alla slag.

Ett gnistrande program

Tomten finns på plats på torget för att ta emot önskningar. Vår trubadur spelar juligt och poppigt och vi bjuder på juldoftande glögg och pepparkaka.

Kl 11.00: Julmarknaden öppnar.

Kl 11.00-15.00: Utmana nära och kära på spikduell.

Kl 11-15: Julpyssla i vår tomteverkstad.

Kl 11-15: Säg hej till Polisen som visar sin polisbil och berättar om sin verksamhet.

Kl 11-15: Sportoteket finns på plats och lånar ut vintersportprylar - skridskor, skidor, pjäxor och hjälmar.

Kl 11.30: Träffa tomten på scenen och lämna din önskelista.

Kl 11.30-13.00: Ponnyridning runt Stora torget med Järfälla Ryttarförening.

Kl 13.00: Träffa tomten på scenen och lämna din önskelista.

Kl 14.30: Träffa tomten på scenen och lämna din önskelista.

Visningsdag

I visningstältet på Stora torget finns modellen över Barkarbystaden och här kan du se hur stadsdelen växer fram med bostäder, tunnelbana, självkörande bussar och service.

Järfälla kommun finns på plats hela dagen för att berätta och svara på frågor om planerna för Barkarbystaden - vad som är på gång nu och de kommande 10 åren.

Säg hej till representanter för Nya tunnelbanan. De kan svara på allt om de två nya tunnelbanestationerna i Barkarbystaden och Barkarby.

Vill du sälja något på Barkarbystadens julmarknad?

Vi välkomnar särskilt dig som jobbar med småskaligt, närodlat, ekologiskt, hantverk och hemgjort. Välkommen att anmäla ditt intresse till camilla@olinevent.se

Var: Stora torget, Barkarbystaden
När: Lördag 14 december kl 11-15