Barkarbyloppet 2020
- Inställt

På grund av covid-19 har vi beslutat att ställa in Barkarbyloppet 2020. Nu laddar vi om och planerar för Barkarbyloppet 2021. Då hoppas vi på rekordstort deltagande och härlig stämning. Sköt om dig och träna lugnt så länge!
Du som har anmält dig kommer inom kort att få tillbaka anmälningsavgiften från arrangören Järfälla orienteringsklubb.

Barkarbyloppet är ett lopp för alla; vuxen, ungdom, barn, knatte, elit eller motionär - med eller utan funktions­nedsättning. Du springer, rullar eller går - 10­ km, 4 km eller 1,7 km.

Barkarbyloppet har blivit en riktig folkfest för både ung och gammal, elitlöpare och motionärer. Starten går på Stora torget mitt i Barkarbystaden och banorna löper ut i den fina naturen på Järvafältet. Du springer, går eller rullar i mål till folkets jubel och festligheter på Stora torget.

Datum och tid

På grund av covid-19 har vi beslutat att ställa in Barkarbyloppet 2020. Nu laddar vi om och planerar för Barkarbyloppet 2021. Då hoppas vi på rekordstort deltagande och härlig stämning. Sköt om dig och träna lugnt så länge! Du som har anmält dig kommer inom kort att få tillbaka anmälningsavgiften från arrangören Järfälla orienteringsklubb.

Distanser och klasser

  • 10 km: Dam- och herrklass - för alla åldrar, elit och motionär, med eller utan funktions­nedsättning. Mellantid vid 5 km.
  • 4 km: Dam- och herrklass - för alla åldrar, elit och motionär.
  • 4 km Funkis: För gående och springande med funk­tions­nedsättning, med eller utan ledsagare.
  • 1,7 km Funkis: För rullstol, gående och springande med funktions­ned­sättning, med eller utan ledsagare.
  • Lilla Barkarbyloppet 1,7 km: För pojkar och flickor i alla åldrar - utan tidtagning - det går bra att springa tillsammans med en vuxen om man vill ha sällskap runt banan.

Anmälningsavgift

  • 10 km: 200 kr
  • 4 km: 200 kr
  • 4 km och 1,7 km Funkislopp: 100 kr
  • Lilla Barkarbyloppet: 50 kr

Du som har anmält dig till Barkarbyloppet 2020 kommer inom kort att få tillbaka anmälningsavgiften från arrangören Järfälla orienteringsklubb.

Arrangör

Huvudarrangör: Järfälla orienteringsklubb.
Samarbetspartner: Järfälla kommun.

Mer information om Barkarbyloppet finns här »

Frågor

Välkommen att kontakta barkarbyloppet@jarfallaok.se