på gång i barkarbystaden

Det händer mycket roligt och spännande i Barkarbystaden. Tipsa gärna!

Fotbollsskola i sommar

Datum: Måndag 22 juni-fredag 14 augusti klockan 16-20
Plats: Herrestaskolans fotbollsplan
Mer information: Passar dig som är ungefär 6-20 år. Det är kostnadsfritt och du behöver inte anmäla dig i förväg. På fotbollsskolan kanske du kan lära känna lite nya kompisar.

Parkleken är tillbaka

Datum: Måndag 15 juni-fredag 14 augusti
Plats: Stora torget
Mer information: Det finns möjlighet till lek, pyssel och rörelse anpassat för barn i alla åldrar i den fina pop upparken. Välkommen på sommarskoj hela sommaren. Unga örnar kommer att finnas på plats måndag, tisdag, torsdag och fredag: kl 10-17 och onsdag: kl 12-19.

Barkarbyloppet

Datum: Söndag 4 oktober, kl 10-13
Plats: Stora torget
Mer information: Barkarbyloppet har blivit en riktig folkfest för både ung och gammal, elitlöpare och motionär. Banorna löper ut i den fina naturen på Järvafältet. Du springer, rullar eller går i mål till folkets jubel och festligheter på Stora torget. Vi öppnar anmälan i augusti/september när vi vet mer om hur situationen med covid-19 är och hur Folkhälsomyndighetens rekommendationer ser ut då.

Vi tänder misteln på Stora torget

Datum: Fredag 29 november kl 15.45 - 16.30.
Plats: Stora torget.
Mer information: Vi tänder misteln på Stora torget och startar fototävlingen #barkarbypuss Tal och kanske en puss med kommunstyrelsens ordförande Emma Feldman (M). Glögg och pepparkaka till alla och fiskedamm till alla barn.

Julmarknad och visningsdag

Datum: Lördag 14 december, kl 11-15.
Plats: Stora torget.
Mer information: Julmarknad med goda och mysiga produkter. Tomten lyssnar på önskningar. Visningsdag av Barkarbystaden. Häst och vagn, karusell, julmusik, trubadur, kör, glögg och pepparkaka. Julpyssel. Utmana familj, vänner eller vem som helst i den gamla hederliga (?) jultävlingen såga stock.

Julgransplundring

Datum: Söndag 12 januari.
Plats: Stora torget.
Mer information: Vi dansar ut julen tillsammans runt granen på Stora torget. Tomtenissar delar ut godis till alla barn. Gott fika och trevligt mingel för alla.