Flytta hit

Du som flyttar till Barkarbystaden får en enkel och lyxig vardag med nära till det mesta. Ett nytt hem mitt i en ny framväxande stad. Redan finns det väldigt mycket på plats. Det är ovanligt i ett nybyggt område. 

Du blir granne med naturen, gymet, joggingspåret, förskolan, skolan, shopping, restauranger, kaféer, lekparken, bra kollektivtrafik och mycket annat som fyller livet med mening.

Sambo, särbo eller bara bo? Ung, gammal eller precis just mitt i livet? I Barkarbystaden har du stora möjligheter att hitta hem. Här finns små och stora lägenheter, hyresrätter och bostadsrätter, radhus och kedjehus.

+ Origo

Botrygg: Bostadsrätter

Planerad säljstart: 10 november 2019
Beräknad inflyttning: 2022

I + Origo bor du mittemot den kommande tunnelbanan. Här erbjuder Botrygg 160 lägenheter med uthyrningsrum eller möjlighet till generationsboende. För egenföretagaren finns möjlighet att ha kontor/verksamhet i avskiljbar del av lägenheten. Allt uppfört i hög kvalitet.

Barkarby SIX

BRABO: Hyresrätter

Planerad säljstart: Uthyrningsstart: Januari 2020
Beräknad inflyttning: Sommar/höst 2020

I Barkarby SIX bygger BRABO 164 hyresrätter. Husen har modern arkitektur. Välplanerade och hållbara lägenheter kombineras med generösa uteplatser, balkonger och takterrasser. Det blir en stor, härlig innergård med mycket grönska. I huset byggs ett hobbyrum och en lokal för träning för boende.

Kronan

SMÅA: Hyres- och bostadsrätter

Planerad säljstart: 2018
Beräknad inflyttning: 2020/2021

I Kronan bygger Småa 200 lägenheter, både hyresrätter och bostadsrätter, om 1-4 rum och kök. Namnet Kronan kommer sig av taket som med sin veckning påminner om en kungakrona.

Gripen & Lansen

Peab: Bostadsrätter

Planerad säljstart: Pågår
Beräknad inflyttning: 2018/2019

Här bygger Peab 102 ljusa bostadsrätter om 1-4 rok mellan 32 och 80 kvm. Lägenheterna får smarta planlösningar och vissa har extra takhöjd med möjlighet till loft.

Lyfta, Flyga & Landa

Ikano: Bostadsrätter

Planerad säljstart: Pågår
Beräknad inflyttning: Pågår

Nära Herrestaskolan bygger Ikano bostadsrätter om 1-4 rum och kök runt en härligt grönskande innergård. Här finns odlingslådor och en lekplats i Mulle Meck-anda skapad för skönt umgänge.

Barkarby Metropol

Veidekke: Bostadsrätter

Planerad säljstart: Pågår
Beräknad inflyttning: Pågår

Mellan Herrestaskolan och Stora torget bygger Veidekke 180 kvadratsmarta och Svanenmärkta bostadsrätter i det så kallade strykjärnshuset som har inspiration från New York. Lägenheterna har spännande och modern arkitektur.

HYRESRÄTTER I BARKARBYSTADEN

Byggbolagen ansvarar själva för uthyrningen av sina hyresrättslägenheter. Hälften av lägenheterna lämnar de till Stockholms stads bostadskö, hälften hyr de ut själva. I listan här nedan ser du vilka byggbolag som bygger eller har byggt hyresrätter i Barkarbystaden.