Flytta hit

Du som flyttar till Barkarbystaden får en enkel och lyxig vardag med nära till det mesta. Ett nytt hem mitt i en ny framväxande stad. Redan finns det väldigt mycket på plats. Det är ovanligt i ett nybyggt område. 

Du blir granne med naturen, gymet, joggingspåret, förskolan, skolan, shopping, restauranger, kaféer, lekparken, bra kollektivtrafik och mycket annat som fyller livet med mening.

Sambo, särbo eller bara bo? Ung, gammal eller precis just mitt i livet? I Barkarbystaden har du stora möjligheter att hitta hem. Här finns små och stora lägenheter, hyresrätter och bostadsrätter, radhus och kedjehus.

Volt

Credentia: Bostadsrätter

Planerad säljstart: 11 mars 2020
Beräknad inflyttning: Vinter/vår 2022

Volt är den första etappen av fyra och består av 36 bostadsrätter om 1-4 rum och kök med flexibla planlösningar och tillvalsmöjligheter. Parkeringsgarage, hiss och gemensam takterrass med härligt kvällssol samt närhet till den kommande tunnelbanestationen. Vi planerar för Svanenmärkning.

+ Origo

Botrygg: Bostadsrätter

Planerad säljstart: 10 november 2019
Beräknad inflyttning: 2022

I + Origo bor du mittemot den kommande tunnelbanan. Här erbjuder Botrygg 160 lägenheter med uthyrningsrum eller möjlighet till generationsboende. För egenföretagaren finns möjlighet att ha kontor/verksamhet i avskiljbar del av lägenheten. Allt uppfört i hög kvalitet.

Kronan

SMÅA: Hyres- och bostadsrätter

Planerad säljstart: 2020
Beräknad inflyttning: 2021

Kronan består av 276 klimat- och kvadratsmarta bostäder med en snittstorlek om 25 kvm, de flesta med balkong. Namnet Kronan kommer sig av taket som med sin veckning påminner om en kungakrona.

Barkarby SIX

BRABO: Hyresrätter

Planerad säljstart: Uthyrningsstart: Januari 2020
Beräknad inflyttning: Sommar/höst 2020

I Barkarby SIX bygger BRABO 164 hyresrätter. Husen har modern arkitektur. Välplanerade och hållbara lägenheter kombineras med generösa uteplatser, balkonger och takterrasser. Det blir en stor, härlig innergård med mycket grönska. I huset byggs ett hobbyrum och en lokal för träning för boende.

Lyfta, Flyga & Landa

Ikano: Bostadsrätter

Planerad säljstart: Pågår
Beräknad inflyttning: Pågår

Nära Herrestaskolan bygger Ikano bostadsrätter om 1-4 rum och kök runt en härligt grönskande innergård. Här finns odlingslådor och en lekplats i Mulle Meck-anda skapad för skönt umgänge.

Gripen & Lansen

Peab: Bostadsrätter

Planerad säljstart: Pågår
Beräknad inflyttning: Pågår

Här bygger Peab 102 ljusa bostadsrätter om 1-4 rok mellan 32 och 80 kvm. Lägenheterna får smarta planlösningar och vissa har extra takhöjd med möjlighet till loft.

HYRESRÄTTER I BARKARBYSTADEN

Byggbolagen ansvarar själva för uthyrningen av sina hyresrättslägenheter. Hälften av lägenheterna lämnar de till Stockholms stads bostadskö, hälften hyr de ut själva. I listan här nedan ser du vilka byggbolag som bygger eller har byggt hyresrätter i Barkarbystaden.