• BRABO - SIX Barkarbystaden. Unika bostadsrätter i centrala Barkarbystaden. Gym, spa, hobbyrum samt garage i huset.
  • Veidekke - i samband med Bomässan inviger vi vår visningslägenhet för Barkarby Metropol. Välkommen!
  • Peab - modernt kvarter med ljusa och kvadratsmart hem i varierande storlekar, alla med balkong eller uteplats och garage finns i huset.
  • Viktor Hanson - Ännu finns det chans att köpa en bostadsrätt i Kvarter 10 – inflyttning från december 2017.
  • Ikano - ny lägenhet i Barkarbystaden för 1 595 000 kr? Kom och prata med oss!

Bomässa i Barkarbystaden

2017-09-15

Välkommen på bomässa i Barkarbystaden lördagen den 30 september kl 10-15. Ta med hela familjen - samtidigt är det Flottiljens stora familjedag med roliga aktiviteter för både barn och vuxna.

Prata boende

Viktor Hanson - bygger Kvarter 10 i Barkarby. Ännu finns det chans att köpa en bostadsrätt i Kvarter 10 – inflyttning från december 2017. Garageplats att hyra garanteras samtliga 4 R o k. Välkommen att kontakta HusmanHagberg Järfälla, tel: 08-580 104 60 för senaste nytt och kommande visningar!

Ikano - ny lägenhet i Barkarbystaden för 1 595 000kr? Den 30 september är sista dagen att bli medlem hos Ikano Bostad och få köpa innan alla andra. Kom och prata med oss!
Vi bygger ljusa, luftiga och välplanerade bostadsrätter med härlig innergård. Som vanligt bygger vi kvadratsmart och klimatsmart. Här du kan leva och bo utan att sakna något. 

Peab - med optimalt läge i den nya stadsdelen bygger vi Brf Gripen och Brf Lansen. Det blir ett modernt kvarter med ljusa och kvadratsmart hem i varierande storlekar, alla med balkong eller uteplats och garage finns i huset. Försäljning pågår till fasta priser!

BRABO - SIX Barkarbystaden. Unika bostadsrätter i centrala Barkarbystaden. Gym, spa, hobbyrum samt garage i huset. Anmäl intresse på www.brabostockholm.se

Veidekke - Veidekke bygger moderna Svanenmärkta bostadsrätter om 1-5 rum och kök. Bostäder som bidrar till en levande stadsdel där alla kan hitta ett hem. I samband med Bomässan den 30/9 inviger vi vår visningslägenhet för Barkarby Metropol. Kom och träffa oss på mässan och passa samtidigt på att ta en tur förbi visningslägenheten.

Träffa tunnelbanan

Om några år går tunnelbanan till Barkarbystaden och Barkarby station. Byggstart planeras till nästa år, 2018. Passa på att fråga vad du vill om tunnelbanan! 

Se första filmen om tunnelbanan till Barkarby 

Kolla in planerna för Barkarbystaden

Järfälla kommun finns på plats, svarar på frågor och visar planerna för kommande etapper i Barkarbystaden.

Flottiljens stora familjedag

Aktiviteter för stora och små - hoppborgen, ansiktsmålning, live musik och smurfarna

Välkommen!